Додаток "Створення аудіосупроводу лекції"

Існує багато різних програм для звукозапису, але як правило всі ми хочемо щоб ця програма не забирала у нас багато часу для її вивчення. Ми хочемо завантажити потрібну нам програму і відразу ж почати користуватися нею так, ніби ми знайомі вже з цією програмою давно. При цьому, програма повинна задовольняти наші вимоги не тільки своєю простотою, але і повно функціональністю. До таких програм належить Nero Wave Editor.

Це проста програма для запису, повнофункціональна для використання мікрофона на комп’ютері в якості звукозаписувального пристрою. Щоб почати нею користуватися, просто треба відкрити Nero і перейти на вкладку Nero Wave Editor (Рис. 1).

Рис. 1. Програмне забезпечення Nero

Щоб розпочати запис звуку, треба на нижній панелі вікна, що відкрилося натиснути кнопку Запис (Рис. 2). У вікні Консоль запису маємо можливість керувати записом: розпочинати запис, ставити на паузу та продовжувати за необхідністю.

Рис. 2. Початок роботи по запису звуку

По завершенні запису звуку натискаємо на кнопку Да і у вікні, що відкрилося (Рис. 3), зберігаємо проект. При збереженні обираємо формат файлу mp3.

Рис. 3. Збереження аудіозапису

Остання зміна: понеділок 17 березень 2014 5:09