Рекомендації щодо розміщення аудіофайлів

Найнадійніший звичайно варіант для отримання прямого посилання, це завантажити файл до себе на хостинг, тоді можна не переживати що несподівано зміняться правила зберігання (таке буває).

Представимо кілька сайтів для розміщення аудіофайлів:

dropbox.com
Даються прямі посилання.
Обмеження загального простору 2-10Гб. Регістрація обов'язково, створюєте аккаунт або встановлюєте програму Dropbox, вона створить папку на комп'ютері, в яку потрібно копіювати файли (папка Public), вони автоматично копіюються на сервер, після чого дається пряме посилання на файл. Або на пряму заходити на сайт і завантажувати звичайним способом файли.
Якщо більше місяця не відвідувати аккаунт на сайті - файли видаляються.

screencast.com
Реєстрація обов'язкова. Управління дуже просте, прямі ссилкі.Ограніченіе сховища 2Гб, 100Мб на один файл для веб-завантаження, через спеціальний завантажувач можна обійти обмеження на розмір файлу. Обмеження на пропускну здатність - не більше 2Гб в місяць. Основний коник сервісу, це відео презентації, але працюють з усіма видами файлів.

rpod.ru
Російський аудіо хостинг публікації звукових передач (подкастингу) а також відео хостингу. Призначений для публікації аудіо розмов, бесід і власних робіт. Особливих обмежень на розмір файлів і кількість файлів немає. Після завантаження дається пряме посилання, а також код на плеєр, який можна вставити в свій блог. Чужі файли вантажити небажано.

podfm.ru
Для завантаження своїх Mp3 файлів реєстрація обязательна.Нет огранічентій на розміри фалів і їх кількість. Після закачування файлу - з'являється плеєр, код якого можна встроіть.Можно отримати пряме посилання на аудіо файл, відразу після завантаження і надалі вставити його в будь-який інший плеєр. Також не рекомендується завантажувати чужі файли (видаляють).

Остання зміна: неділя 7 вересень 2014 10:56