Залікова робота: Створення презентації власного курсу

Продумайте, та створіть презентацію власного дистанційного курсу (на 25-30 слайдів).

Вимоги до презентації:

Перший слайд:

указати факультет, кафедру, ПІП автора курсу, можна логотип кафедри.

Другий слайд:

Представити візуально блоки Вашого курсу. На блоках мають бути зазначені теми модулів, в яких присутні назви лекцій, теми практичних\лабораторних\семінарських занять, контролюючі блоки, тощо. Блоки мають бути презентабельними, красивими, чітко структурованими. Погляньте на них очами студента, так Ви бажали представити йому Ваш курс?.

Подання модульних блоків можна подати приблизно таким чином:

Не забувайте надати назву слайда.

Третій слайд:

Подання презентації викладача, дисципліни (3-5 скріншотів). Наприклад:

1 або

Четвертий слайд:

Продати відеозвернення викладача у курсі. Наприклад:

432

П'ятий-сьомий слайди:

Представити 6-10 скріншотів (на одному слайді не більше 3 скріншотів)  подання лекційного матеріалу в супроводженні візуальних зображень: блоксхем, структурно-логічних схем, фотографій, тощо.

      

Восьмий-дев'ятий слайди:

Подати 3-4 скріншота, на яких лекційний матеріал супроводжується відеофрагментами. (Окремими скріншотами можна представити як винятки-доповнення - відеолекції). Наприклад по 2 скріншота на одному слайді:

Бажано, щоб окрім представлення відеофрагментів лекцій можна було побачити, що вони супроводжують курс, який вивчається в МНУ (щоб було видно сайт, наприклад, як на другому скріншоті зразка).

10-11 слайди:

Представити супроводження 3-5 частин лекцій презентаціями. Наприклад, можна представити 1 частину лекції в супроводженні презентації таким чином:

 

12 слайд:

Представити супроводження навчального матеріалу аудіофрагментами. Наприклад:

 13-14 слайди:

Подати 4-6 скріншоти, які представляють супроводження Ваших практичних\лабораторних\семінарських завдань аудіовізуальними зображеннями, а також факт студентської пересилки відповідей на Ваші завдання. Наприклад, можна, подати по 2 скріншота на одному слайді:

15-16 слайди:

Подати 4-8 скріншоти роботи з щоденниками у Вашому дистанційному курсі: причому, один слайд має показати, як Ви подаєте завдання у щоденнику, а другий - як приймаєте. Наприклад:

  цццц

17-18 слайди:

Подати 4-8 скріншоти роботи з ВІКІ у Вашому дистанційному курсі: причому, один слайд має показати, як Ви представляєте завдання у ВІКІ, а другий - як приймаєте. Наприклад:

ві 

19-20 слайди:

Представити 4-8 скріншотами роботу з форумами, чатами, он-лайн переписками в напрямку консультацій у Вашому дистанційному курсі. Наприклад:

   

21-(і більше) слайди:

Представити скріншотами роботу по удосконаленню Вашого дистанційного курсу, анкетування, опитувальники, організаційні веб-сторінки, пояснювальники, інструктивні блоки для студентів, тощо. Наприклад:

 

  

Презентації дистанційних курсів від кафедр можуть бути представлені на засіданнях кадедр, на методрадах, конференціях з обміну досвідом.

Кращі скріншоти увійдуть до колективної монографії 

Порада:

Оболонка Мудл не дуже презентабельна на скріншотах. Продумайте представлення матеріалу на Ваших презентаціях, можливо за допомогою інструментів редагування окремі скріншоти наберуть яскравості. Основний інструмент, який може зробити Ваш курс презентабельним - це аудіовізуальні зображення (фото, картинки, відео, схеми, тощо).

Скріншоти радимо робити за допомогою нескладної програмки FastStone (скачати можна З НОВОСТНОГО ФОРУМУ)

Готові презентації пересилати шляхом представлення їх через slideshare.net

Чекаємо на Ваші найкращі розробки. Успіхів!